Webhost és operátori szolgáltatások

Takarítsa meg idejét és pénzét! - Professzionális Webmesteri, Weboldal Karbantartás és Üzemeltetés Szolgáltatások az Ön igényeire szabva.

Sokat jelent Önnek a vállalkozása online jelenléte, de nincs ideje vagy szakértelme a honlapjának folyamatos karbantartásához? 

Van megoldás! 

Ismerje meg sávos, átalánydíjas rendszerű Weboldal Karbantartás és Üzemeltetés szolgáltatásunkat, amely a következőkkel támogatja honlapját:

1. Teljeskörű Üzemeltetés és Karbantartás:

Bízza ránk honlapjának teljeskörű üzemeltetését és karbantartását. Legyen szó WSG-ről, Shoplite-ról, ProviShop-ról, WordPress-ről vagy WooCommerce-ről, szakértő csapatunk gondoskodik a rendszeres frissítésekről és működési zavarok elhárításáról. Ha már rendszerben készült a honlapja vagy webáruháza de nincs karbantartva, nincs webmestre akkor egy korszerű WSG keretrendszerre való átportolás után minden olyan szolgáltatást biztosítunk az Ön számára amelyre eddig is szüksége lett volna.
Írja meg nekünk, hogy milyen rendszerben készült honlapja vagy webáruháza »

2. Tartalomfeltöltés és Formázás:

Hagyja, hogy szakembereink gondoskodjanak a honlapjának tartalom feltöltéséről és formázásáról. Menük létrehozása, új tartalmak feltöltése - mindez az Ön igényei és vállalkozása arculata szerint.

3. Adatbiztonság és Mentés:

Napi adatmentés és archiválás, valamint adatai hibamentes helyreállítása az esetleges adatvesztés vagy sérülés esetén. Nyugodtan aludhat éjjel is, tudva, hogy az adatai védve vannak.

4. Gyors és Hatékony Fejlesztések:

Az üzemeltetés során felmerülő fejlesztési igényeket is kezeljük. Ne várjon napokat vagy heteket egy-egy változtatásra, mi gyorsan és hatékonyan reagálunk az igényeire.

5. Professzionális Ügyfélszolgálat:

Bízza ránk a problémák megoldását. Telefonon és online is elérhető ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésére áll, hogy segítsen bármiben.

6. Domain és E-mail Kezelés:

Ne aggódjon a domain és e-mail fiókok kezelése miatt. Mi gondoskodunk az egyedi beállításokról és a biztonságos webmail felületről.

7. SSL Tanúsítvány és Sérülékenység Monitorozás:

Az SSL tanúsítvány telepítését és a honlap sérülékenységeinek figyelemmel kísérését is vállaljuk, hogy ügyfelei biztonságban érezhessék magukat.

Több, mint 25 éves Szakmai Tapasztalat:

Cégünk büszkélkedhet több mint negyed évszázados tapasztalattal a weboldalak területén. Szakértelmünk és hozzáértésünk garancia a minőségre és a hatékonyságra.

Takarítson Meg Időt és Pénzt:

Ha nincs a cégében saját webmester, vagy olyan kollégája foglalkozik a honlappal aki más munkaköre mellett végzi ezeket a feladatokat, akkor ne habozzon! 

Ajánlatunkkal nemcsak időt, de pénzt is megspórolhat.

Ajánlatkérés webmesteri szolgáltatásokra »

Ne vesztegesse tovább az időt és az energiát honlapjának üzemeltetési feladataira és a tartalom karbantartására. Engedje, hogy szakértők vigyázzanak rá, így Ön a vállalkozására összpontosíthat. Küldje el nekünk honlapja címét és a webmesteri szolgáltatásokra vonatkozó igényeit, és két napon belül megküldjük a legkedvezőbb ajánlatunkat.

Válassza a minőséget, válassza a hatékonyságot - válassza cégünket a Weboldal Karbantartás és Üzemeltetés területén!

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Amit kapni fog:

  • teljes körű tájékoztatás, hogy mire van szüksége az Online sikerhez.
  • a javasolt fejlesztés idő- és árkalkulációja
  • legfontosabb teendők a jó helyezésért a Google keresőben

mindezt ingyen és kötelezettségektől mentesen.

Nem szeret űrlapokat kitölteni?

Lengyel László

Hívja tanácsadó kollégánkat azonnali és ingyenes tanácsadásért

Lengyel László
Cookie beállítások

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Kérjük az űrlapon adja meg elérhetőségét és a tervezett fejlesztés rövid leírását.

Az ajánlat készítés és a tájékoztatás ingyenes.

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, megbízásnak, nem kötelezi sem Önt sem a COL Directinfot. Az ajánlat kéréseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag az Ön által igényelt kapcsolatfelvételre használjuk fel, nem tároljuk el és harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.