Terméktámogatás és kiterjesztett garancia

Professzionális Webáruház Support Szolgáltatás: A Sikeres Üzleti Megoldás egy csomagban

 

A Covid időszak óriási lökést adott a vállalatok internetes fejlesztéseinek, egyetlen esztendő alatt közel háromszor annyi weboldal és webáruház jött létre mint az azt megelőző 5 év éves átlagában.  A verseny ezt követően sem csitult. Mind a lakossági vásárlók, mint a céges partnerek a Covid két éve alatt hozzászoktak a megújult online térhez, aki ezen a platformon jó helyen és jó minőségben van jelen, azoktól vásárolnak. A honlapok és webáruházak versenye tehát már 2020 óta fokozott, és a jelenlegi gazdasági helyzet miatt egyre inkább fokozódik. Emellett az online vásárlók elvárásai magasabbak lettek, és ez kihívást jelent minden vállalkozás számára. A középszerűség már nem elegendő – a sikerhez kiválóságra van szükség. A kiválósághoz pedig folyamatos megújulásra és innovációra. 

 

Ebben nyújt hatékony segítséget a Professzionális Webáruház Support Szolgáltatás, amely három kiemelkedő előnnyel emelkedik ki a versenytársak közül.

 

1. Kibővített Termék Támogatás: folyamatos innováció

A professzionális webáruházak gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy az alkalmazott keretrendszer, vagy webáruházának funkcionális moduljai gyorsan elavulnak, ami lassuláshoz, hibákhoz és végső soron a versenytársakkal szembeni lemaradáshoz, és így üzleti veszteséghez vezethet. A Professzionális Webáruház Support Szolgáltatás erre nyújt megoldást, folyamatos innovációval korszerűsítéseket, optimalizációt és gyorsításokat nyújtva. Az új honlap és webshop funkciókat, javítócsomagokat és frissítéseket automatikusan megkapja, így webáruháza naprakészen korszerű marad és jól szerepel a versenyben. Ezáltal nem csak a meglévő ügyfeleit tudja kiszolgálni hatékonyabban, hanem új funkciókkal bővítve is vonzóbbá teheti a meglévő és új vásárlói, ügyfelei számára. 

 

2. Kiterjesztett Garancia: Hiba feltárás és kezelés

Ismerős Ön számára az a helyzet, amikor egy hiba esetén a web fejlesztő cég, tárhelyszolgáltató, számlázó vagy ERP rendszer szolgáltató és a webmester egymásra mutogat és nem látszik a gyors megoldás? Ha nem, akkor Ön szerencsés vállalkozó. Ha viszont kicsit is ismerős a helyzet, vagy szeretné elkerülni, hogy ismerőssé váljon akkor a ez a szolgáltatás Önnek szól.

A hibák a legtökéletesebb rendszerekben is felmerülhetnek, és egy üzleti vállalkozás számára kritikus pillanatokban akár komoly problémákat okozhatnak. A Kiterjesztett garancia szolgáltatás megoldást nyújt erre a problémára. Nemcsak az alaprendszerre és az online kereskedelmi funkciókra vonatkozó hibajavításokat tartalmazza, hanem olyan hibák díjmentes feltárására és adott esetben kezelésére is kiterjed, amelyek harmadik fél által okozottak vagy felhasználói hibára vezethetők vissza. Ez a hozzáadott védelem növeli az üzleti folytonosságot és csökkenti a váratlan költségeket. 

 

3. Személyre Szabott Támogatás: az Ön vállalkozása sikerének szolgálatában

Mondatok olyan ügyfeleinktől akik bennünket választottak, mert support hiánya miatt nem az elvárható szinten működött webáruházuk vagy honlapjuk:

“Egy nagyon ügyes srác készítette a webshopomat, de mostanában már nem érem el ha szükségem lenne a segítségére”

“Bérelhető webáruházam van. Láttam néhány nagyon jó webshop funkciót a versenytársaimnál, de a bérelt rendszerbe nem fejlesztik ki nekem, pedig szükségem lenne rá”

“Az egyik legismertebb cégtől szereztem be a webáruházamat, de nem lehet elérni őket telefonon. Nagy szükségem van arra, hogy mindig elérjek egy szakembert ha bármi kérdésem vagy kérésem van a webshopommal kapcsolatban”

A legmagasabb szintű személyes szakmai támogatás elengedhetetlen a sikerhez vezető úton. A Professzionális Webáruház Support Szolgáltatás kijelölt kapcsolattartóval áll az Ön rendelkezésére. A személyes konzultációk, amelyek lehetnek irodájukban vagy online platformokon keresztül, lehetővé teszik, hogy az Ön igényeire szabott megoldásokkal segítsék üzletét. Az időpontok előzetes egyeztetése garantálja a hatékonyságot, és az óradíj kiszámíthatóságát.

 

Összességében tehát a Professzionális Webáruház Support Szolgáltatás a jelenlegi üzleti igényekre adott válasz, amely olyan befektetést kínál, amely garantálja webáruházának hosszú távú sikerét. Az üzleti versenyképesség megőrzése mellett biztosítja, hogy webáruháza mindig a legfrissebb technológiákat és funkciókat használja, így folyamatosan versenyképes marad.

 

Ha Ön még nem rendelkezik a kiterjesztett termék támogatás szolgáltatással illetve a fenti három pont bármelyike egy kicsit is hasznos lehet az Ön számára, ne habozzon! Töltse ki űrlapunkat, és szakértő kollégáink rövid időn belül felkeresik Önt egyedi ajánlatukkal. Ne csak versenyezzen, hanem tűnjön ki a tömegből a legjobbak között a Professzionális Webáruház Support Szolgáltatással!

 

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Amit kapni fog:

  • teljes körű tájékoztatás, hogy mire van szüksége az Online sikerhez.
  • a javasolt fejlesztés idő- és árkalkulációja
  • legfontosabb teendők a jó helyezésért a Google keresőben

mindezt ingyen és kötelezettségektől mentesen.

Nem szeret űrlapokat kitölteni?

Lengyel László

Hívja tanácsadó kollégánkat azonnali és ingyenes tanácsadásért

Lengyel László
Cookie beállítások

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Kérjük az űrlapon adja meg elérhetőségét és a tervezett fejlesztés rövid leírását.

Az ajánlat készítés és a tájékoztatás ingyenes.

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, megbízásnak, nem kötelezi sem Önt sem a COL Directinfot. Az ajánlat kéréseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag az Ön által igényelt kapcsolatfelvételre használjuk fel, nem tároljuk el és harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.