Egyedi webfejlesztés

Kiemelkedő, egyedülálló cégeknek kiemelkedő és egyedi web fejlesztési megoldások. Hagyja meg a sablonos, tucat megoldásokat a sablonos tucat cégeknek.

Ha Ön

  • sablon megoldások helyett egyedi megoldást akar

  • kreatív, egyedi ötletei vannak és ezt is várja el a web fejlesztő csapattól

  • hisz a folyamatos innovációban és a folyamatos fejlődésben

akkor a legjobb helyen jár. 

Hisszük, hogy csak ezekkel lehet kiemelkedni a középszerűségből és a csúcsra jutni. Minden tapasztalatunkat és tudásunkat ennek szolgálatába állítjuk. 

Ha egyetért, akkor ne késlekedjen, küldje el érdeklődését vagy kérdését és két munkanapon belül válaszolunk Önnek. 

Egyedi webshop vagy honlapkészítés információ kérés

 

 

Egyedi webfejlesztés

Weblap - webshop készítés, egyedi webfejlesztésre referenciák

Egyedi webfejlesztés  szempontjai

Nincs kompromisszum, nincs megkötés

Egyedi weblap design-ja és fejlesztése programozása során nem kell megfelelni olyan kötöttségeknek, hogy illeszkedjenek egy előre kialakított szerkezethez.
Minden az Ön igényei szerint készül el profi csapatunkkal.
Kizárólag az iparági szabványok betartása ajánlott.

Bizonyított fejlesztői keretrendszer

Mesteri saját fejlesztésű, több száz működő weboldal és webáruház fejlesztésénél bizonyított keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy a fejlesztési időkeret csökkentésével a legmagasabb minőségű megoldást szállítjuk Önnek!

Integráció a webszolgáltatásokhoz és a külső rendszerekhez.

Az egyedi fejlesztés lehetővé teszi azt, hogy a weboldal bármilyen külső programmal, szolgáltatással tud kommunikálni. Legyen az adat küldés vagy fogadás egy helyen.

Biztonság

Teljes felelősséget vállalunk az általunk elkészített fejlesztésekért. Valamint, nem csak elkészítjük, hanem üzemeltetjük és igény szerint továbbfejlesztjük az elkészült rendszert. Sikeres működő megoldást kínálunk!

Skálázhatóság, bővíthetőség, teljesítmény

Sikeres fejlesztési stratégiánk egyik alappillére az, hogy olyan rendszereket készítsünk, amely dinamikusan bővíthető, átméretezhető, így mindig a legyorsabb válaszidőt tudjuk biztosítani, függetlenül a folyamatosan növekvő látogatói forgalom növekedésétől. 

Hibajavítás

Mivel minden egyedi fejlesztésben előfordulhatnak hibák, így teljes működési garanciát vállalunk az általunk készített és üzemeltetett rendszerekre. Természetesen mindent elkövetünk a fejlesztés és a tesztidőszak alatt, hogy ezeket a hibákat a minimumra csökkentsük. Mind weblap és mind webshop készítés esetén is.

Tudástár
Adatok szervezett gyűjteménye, amely lehetővé teszi az adatok tetszőleges szempontok szerinti rendszerezését és visszakeresését. Az adatbázisok lényege, hogy az adatok mellett a köztük lévő kapcsolatokat is tárolja, függetlenül az adatok fizikai elhelyezkedésétől. A leggyakoribb webes adatbáziskezelő rendszer a MySQL.
A felhasználó böngészőjén keresztül annak merevlemezére kerülő információs fájl, amely egyértelműen azonosítja a felhasználót a következő látogatás alkalmával.
Oldalleíró nyelven készült, a webböngésző általi megjelenítésre alkalmas dokumentum. Az internet szabványos hypertext leíró nyelve.
A PHP egy számítógépes szkriptnyelv, legfőbb felhasználási területe a dinamikus weboldalak készítése, általában szerver-oldalon használják, bár létezik parancssori interfésze is, illetve önálló, grafikus felületű alkalmazások is létrehozhatóak vele.
Az interneten használt cím meghatározási séma, amely a hálózaton lévő információk, fájlok elérési módját és helyét adja meg.
Dinamikus weblap az, amelynek tartalma nem HTML állományban, hanem adatbázisban van tárolva. Ennek motorját a PHP programozási nyelven megírt programok képezik, ld. PHP. Az ilyen típusú weboldalakon lehetőség van folyamatosan változó, frissülő tartalmat megjeleníteni, általában valamilyen tartalomkezelő rendszer segítségével tartalmilag és bizonyos feltételek mellett, akár szerkezetileg is egyszerűen kezelhetőek. Ezeken az oldalakon megjeleníthetőek interaktív elemek is, amelyek segítik a látogatók aktivitásának növelését. Egyedi webfejlesztés keretében szinte korlátlan lehetőségek állnak Ön előtt. 
A JavaScript programozási nyelv egy objektumalapú szkriptnyelv, amelyet a mai weboldalakon elterjedten használnak. Maga a JavaScript kód vagy a HTML fájlban vagy külön (jellemzően .js kiterjesztésű) szövegfájlban található. Ezek a fájlok tetszőleges szövegszerkesztő (nem dokumentumszerkesztő) programmal szerkeszthetőek. A JavaScript esetében a futási környezet jellemzően egy webböngésző JavaScript-motorja. Bár a nyelvet szabványosították, mégis részben különbözően implementálják a JavaScriptet a különböző böngészők. A Java szintaxisa és neve hasonló ugyan a JavaScripthez, de nincs közvetlen köze egymáshoz a két programozási nyelvnek.
Az utf8 a 8-bit Unicode Transformation Format megnevezés, vagyis 8 bites Unicode átalakítási formátum rövidítése, az internetes karakterkódolás csaknem legelterjedtebb formája. Ez a kódolás képes lefordítani mind az angol, mind a magyar betűkészlet karaktereit úgy, hogy annak megjelenése ne módosuljon. Például, ha egy levelezőprogramban utf8 karakterkódolást használva magyar ABC szerint, ékezetes karakterekkel küldünk e-mailt és a fogadó fél programja is ugyanígy van beállítva, akkor levelünk úgy jelenik meg, ahogy azt megírtuk. Abban az esetben azonban, ha a fogadó félnél valamilyen más kódolás van beállítva, levelünk ékezetes karaktereit nem fogja látni, helyette különböző, értelmezhetetlen jeleket fog találni.

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Amit kapni fog:

  • teljes körű tájékoztatás, hogy mire van szüksége az Online sikerhez.
  • a javasolt fejlesztés idő- és árkalkulációja
  • legfontosabb teendők a jó helyezésért a Google keresőben

mindezt ingyen és kötelezettségektől mentesen.

Nem szeret űrlapokat kitölteni?

Lengyel László

Hívja tanácsadó kollégánkat azonnali és ingyenes tanácsadásért

Lengyel László
Cookie beállítások

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Kérjük az űrlapon adja meg elérhetőségét és a tervezett fejlesztés rövid leírását.

Az ajánlat készítés és a tájékoztatás ingyenes.

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, megbízásnak, nem kötelezi sem Önt sem a COL Directinfot. Az ajánlat kéréseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag az Ön által igényelt kapcsolatfelvételre használjuk fel, nem tároljuk el és harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.