Hawk ERP - webáruház

Hawk ERP webáruházFedezze fel a Jövő Vállalatirányítási Rendszerét: Hawk ERP!

Szeretnénk bemutatni Önnek a vállalkozása számára tökéletes megoldást, amely a modern üzleti világ dinamikájához igazodik. A Hawk ERP egy felhő alapú ügyviteli rendszer, amely bárhonnan, gyorsan és teljes biztonságban elérhető. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk, miért érdemes a Hawk ERP-t választania!

 

Rugalmas Bérleti Konstrukció:

A vállalatirányítási rendszerek bevezetése sokszor komoly anyagi terhet róhat a vállalkozásokra. De a Hawk ERP más! Rugalmas bérleti konstrukciónk lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű rendszerünket megfizethető havi díjak mellett használhassa, így nem kell nagy összegű beruházásba invesztálnia.

 

Kiemelkedő Ár-Érték Arány:

Miben különbözik a Hawk ERP a többi hasonló tudással rendelkező vállalatirányítási rendszertől? 

Funkcionalitásában a nagyokkal vetekszik, az igazi különbség az ár.

A Hawk ERP bevezetése lényegesen kedvezőbb áron valósul meg, mint más rendszerek, így vállalkozása hatékonyabbá és költséghatékonyabbá válik.

 

Ami Kiemelkedő a versenytársakhoz viszonyítva: aktív terméktámogatás.

Tudjuk, hogy üzleti igényei változhatnak, és kérdései lehetnek. A Hawk ERP mögött álló ügyfélszolgálati és terméktámogató csapat mindig a segítségére lesz. Azonnal válaszolunk a kérdéseire, és ha problémája adódik, a megoldás sosem marad el, és gyorsan érkezik. 

 

Innováció és Fejlődés:

A vállalkozási környezet folyamatosan változik, és a siker kulcsa az alkalmazkodásban rejlik. A Hawk ERP rendszerét folyamatosan frissítjük a legújabb funkciókkal és kiegészítőkkel, hogy mindig lépést tudjon tartani az új kihívásokkal és lehetőségekkel.

 

ERP és Webáruház egy csomagban:

A Hawk ERP bevezetésekor azonnal hozzáférést kap a Shoplite webáruház rendszerhez is. Ez a teljes körű megoldás lehetővé teszi, hogy online jelenléte hatékony és profitábilis legyen.

 

Kifogástalan Adatkapcsolat:

Ha Ön már használja a COL Directinfo WSG webáruház rendszerét, vagy most tervez erre váltani, akkor nyugodt lehet. A Hawk ERP és a WSG webáruház fejlesztői háttére megegyezik, így az adatkapcsolat tökéletes és ezáltal a rendszer a legmagasabb szintű garanciát nyújtja az Ön üzlete számára.

 

Különleges Ajánlat:

Tudjuk, hogy az Ön sikere fontos számunkra. Ezért, ha a WSG webáruházat és a Hawk ERP-t együttesen rendeli meg, mindkét termékből 15% kedvezményt biztosítunk. Így a hatékonyság és a gazdaságosság még jobban kéz a kézben jár.

 

Teljes Körű Támogatás:

Nem hagyjuk magára. Az ingyenes igényfelmérés során helyszíni vagy online konzultáció keretében segítünk kiválasztani az optimális megoldást vállalkozása számára. Szakértőink szívesen osztják meg tudásukat az ERP, webáruház és online marketing területeken.

 

Akciós Ajánlat 2024 márciusig:

Ha 2024. március 30.-ig ajánlatot kér Hawk ERP és B2C vagy B2B webáruház rendszerünkre, ingyenes adatmigrációt biztosítunk korábbi ERP rendszeréből és korábbi webáruházából! Emellett az első hónap bérleti díját is elengedjük, hogy könnyedén és kockázatmentesen tapasztalhassa meg az új lehetőségeket.

Tegye meg az első lépést a hatékonyabb üzleti irányítás és a sikeres online jelenlét felé a Hawk ERP-vel integrált WEBSHOP rendszerünk segítségével! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma az ingyenes konzultációért és ajánlatért az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Konzultáció és ERP + Webáruház demó igénylése »

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Amit kapni fog:

  • teljes körű tájékoztatás, hogy mire van szüksége az Online sikerhez.
  • a javasolt fejlesztés idő- és árkalkulációja
  • legfontosabb teendők a jó helyezésért a Google keresőben

mindezt ingyen és kötelezettségektől mentesen.

Nem szeret űrlapokat kitölteni?

Lengyel László

Hívja tanácsadó kollégánkat azonnali és ingyenes tanácsadásért

Lengyel László
Cookie beállítások

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Kérjük az űrlapon adja meg elérhetőségét és a tervezett fejlesztés rövid leírását.

Az ajánlat készítés és a tájékoztatás ingyenes.

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, megbízásnak, nem kötelezi sem Önt sem a COL Directinfot. Az ajánlat kéréseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag az Ön által igényelt kapcsolatfelvételre használjuk fel, nem tároljuk el és harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.