Bérelje úgy a webáruházat, hogy már az Öné is!

  • Induló vállalkozása van és szeretné a költségeket alacsonyan tartani?
  • Bizonytalan még, hogy beindul-e a webshop és nem szeretne kockáztatni?
  • De szeretné ha meglenne a lehetőség a webáruház későbbi fejlesztésére és saját tulajdonba vételére is?

A jelenleg a piacon elérhető megoldások ezek közül vagy az egyikre vagy a másikra kínálnak megoldást, így döntésre és kompromisszumra kényszerítik az ügyfelet: vagy bérel egy sablonos rendszert amit nem tud tovább fejleszteni és soha nem lesz az övé, vagy beruház egy egyedi webáruház fejlesztésbe zárt vagy nyílt forráskódú webshop keretrendszeren, ami időben és beruházási költségekben több lehet annál amit erre az adott körülmények között szánna. 

Erre a piaci igényre válaszul alkottuk meg azt az üzleti megoldást, ami az induló vagy az alacsony költségvetéssel tervező vállalkozások számára kínál tökéletes megoldást. 
A sok év tapasztalatával létrehozott, eddigi legkorszerűbb webáruház rendszerünket bérleti konstrukcióban azonnal használatba veheti. 
Bármilyen web arculattervezési, egyedi funkció fejlesztési, beállítási vagy adatfeltöltési feladatot (webmesteri szolgáltatások) elvégzünk az Ön számára akár az induláskor, akár azt követően, és Ön dönti el, hogy a fejlesztések díját beruházásként kívánja fizetni, vagy be kívánja építeni költségként a bérleti díjba. 

A bérelt webáruházakra teljeskörű support (kiterjesztett garancia és kibővített terméktámogatás) szolgáltatás is elérhető. 
A későbbiekben a szerződés függvényében lehetősége lesz arra, hogy bármikor saját tulajdonba vegye a webáruházat és akár saját tárhelyén működtesse tovább minden további költség nélkül. 

Bérelhető webshop megoldásunkhoz teljes körű adat áttöltést vállalunk meglévő egyedi fejlesztésű vagy hagyományos bérelt webáruházából, így az azokba fektetett munkája és pénze nem veszik el. 

Küldje el nekünk, hogy lakossági (B2C), nagykereskedelmi (B2B) vagy mindkét célcsoportot kiszolgáló webáruházat szeretne-e és elküldjük az azonnal kipróbálható demót és legkedvezőbb csomagajánlatainkat. 

Kérje a részleteket és az árakat ide kattintva »

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Amit kapni fog:

  • teljes körű tájékoztatás, hogy mire van szüksége az Online sikerhez.
  • a javasolt fejlesztés idő- és árkalkulációja
  • legfontosabb teendők a jó helyezésért a Google keresőben

mindezt ingyen és kötelezettségektől mentesen.

Nem szeret űrlapokat kitölteni?

Lengyel László

Hívja tanácsadó kollégánkat azonnali és ingyenes tanácsadásért

Lengyel László
Cookie beállítások

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Kérjük az űrlapon adja meg elérhetőségét és a tervezett fejlesztés rövid leírását.

Az ajánlat készítés és a tájékoztatás ingyenes.

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, megbízásnak, nem kötelezi sem Önt sem a COL Directinfot. Az ajánlat kéréseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag az Ön által igényelt kapcsolatfelvételre használjuk fel, nem tároljuk el és harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.