Bérelhető webáruház

A dilemma: bérelt webshop vagy egyedi fejlesztés? Melyik a jobb nekem?

Számtalan kérdés érkezik hozzánk kereskedő vállalkozásoktól, hogy érdemes-e bérelhető webáruházat nyitni vagy inkább egyedi webáruházat célszerű fejleszteni.

A felelősségteljes válaszhoz minden esetben ismerni kell az adott vállalkozást, versenytársait, termékét, célcsoportját, a marketing tervét és a jövőbeli céljait. Ezek ismerete nélkül dönteni teljesen megalapozatlan. 

Ha valaki a meglévő vásárlóit szeretné kiszolgálni egy hibátlanul működő, minden lényeges funkciót tartalmazó webáruházzal, erre gyorsan és olcsón van szüksége, egyedi fejlesztésekre pedig vagy nincs igénye vagy nem fér bele a költségvetésébe akkor valószínűleg a bérelt webshop lesz a jó választás. Szintén ez lehet indokolt induló vállalkozások számára ahol még kialakulóban van az értékesítési irányvonal és kevésbé fontos a cég imázs, a saját brand. 

Ha viszont valaki növelni szeretné a bevételeit, meg akarja előzni versenytársait és a legjobbak között akar lenni, akkor értelemszerűen nem szállhat versenybe egy ugyanolyan bérelt webshoppal amelyet több száz másik cég is használ és nem az ő egyedi igényeire, hanem a nagy átlag igényeire lett kifejlesztve. Neki szüksége van azokra az egyedi fejlesztésekre amelyet egy bérelt webáruház nem nyújt. Ez magasabb beruházási költséggel jár, cserébe magasabb profitot is eredményezhet. 

De az is elképzelhető, hogy indokolt a cég bizonyos életszakaszában váltani egyikről a másikra.  Számos ügyfelünk van, aki "kinőtte" valamelyik bérelhető webáruház rendszert és egyedi fejlesztéső WSG webáruházra váltott, de olyan is akad aki egyedi rendszerről tért át web bérelt webshopra, mert a kereskedelmi céljai úgy alakultak, hogy elegendő lett számára egy uniformizált rendszer.

 

Bérelt webáruház egyedivé tehető és átalakulhat saját tulajdonú webáruházzá? 

A WSG rendszerű webáruházak esetében a válasz igen. Hagyományos bérelhető webshopoknál ilyenre nincs lehetőség, de ilyen esetben is újra tudjuk hasznosítani az Ön bérelt webshopba feketett munkáját, így nem a nulláról kell kezdenie a webáruházat. 

  • Önnek egyedi fejlesztésű, professzionális webáruházra van szüksége vagy olcsó, bérelhető webshopra?

  • Valamelyikkel már rendelkezik, időszerű lehet a váltás de nem szívesen hagyná veszni a befektetett munkát?

 

Segítünk a jó választásban! 

Egy rövid, 30 perces díjmentes konzultációt követően látni fogja, hogy a bérelt webáruház vagy az egyedi webshop jelenti Önnek a jó megoldást. 

Töltse ki az alábbi űrlapot és tanácsadó kollégánk két munkanapon belül megkeresi Önt.

 

Kitöltöm az űrlapot

 

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Amit kapni fog:

  • teljes körű tájékoztatás, hogy mire van szüksége az Online sikerhez.
  • a javasolt fejlesztés idő- és árkalkulációja
  • legfontosabb teendők a jó helyezésért a Google keresőben

mindezt ingyen és kötelezettségektől mentesen.

Nem szeret űrlapokat kitölteni?

Lengyel László

Hívja tanácsadó kollégánkat azonnali és ingyenes tanácsadásért

Lengyel László
Cookie beállítások

Célunk, hogy Ön mihamarabb profitáljon weboldalából.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat.

*
*
*
*

* A csillaggal jelölt mezők kitöltésére szükségünk van a kapcsolatfelvételhez.

Kérjük az űrlapon adja meg elérhetőségét és a tervezett fejlesztés rövid leírását.

Az ajánlat készítés és a tájékoztatás ingyenes.

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, megbízásnak, nem kötelezi sem Önt sem a COL Directinfot. Az ajánlat kéréseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag az Ön által igényelt kapcsolatfelvételre használjuk fel, nem tároljuk el és harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.